Hej!
Jeg hedder Vibeke!
Jeg er 35 år gammel, gift og har 2 børn, en pige på 12 og en dreng på 6.

Jeg maler i min fritid, og til dagligt arbejder jeg som datamanager. Jeg er uddannet webprogrammør, og har en forkærlighed for analyser, statistikker og tal generelt.

Jeg maler når jeg kan, og det kan være svært med fuldtidsjob og børn, men når jeg først går i gang, er det svært at lægge penslen fra mig, og hele familien støtter op omkring det. Jeg har altid været kreativ, og altid elsket at producere smukke og unikke ting i alle mulige materialer.
Men jeg har dog altid kastet min største kærlighed på akryl malerier.
Jeg har malet med akryl siden gymnasiet, dog med flere års pause ind mellem.
Forrige år, besluttede vi os for at nu skulle der ske noget. det med at male 1 eller 2 billeder om året fungerede ikke for mig.
Efter vi flyttede har jeg nu mit eget lille hjørne, hvor jeg altid kan være i gang, og det har været fantastisk. Nu kan jeg male når jeg vil, uden at det fylder uhensigtsmæssigt. Og male, det gør jeg!
Jeg laver også Alkohol ink malerier, som er ret nyt, og endnu nyere for mig. Det giver et afbræk fra den disciplinerende stil jeg har når jeg maler med akryl.

Jeg er rigtig glad for fantasy, og det spiller en stor rolle i mine billeder og i de andre kreative ting jeg laver. Jeg har altid været fascineret af det mystiske og tror bestemt der er mere mellem himmel og jord ned det øjet ser.
Jeg elsker de universer som udspiller sig af ens egen fantasi, og de inspirerer mig meget i min dagligdag. Lige som bøger gør, og andet, der danner portaler i det indre.

Hele huset er fyldt med malerier og andre kreative ting. Jeg er heldig nok til at min mand elsker det jeg laver. Så alt hænger gerne fremme. Der ud over har jeg en familie i ryggen som virkelig støtter op omkring hvad jeg laver, hvilket jeg sætter uendelig meget pris på.

Jeg er som noget nyt, blevet medlem af Greve kunstrute. det betyder at jeg udstiller første weekend i Maj! Og jeg glæder mig enormt meget!

Kig omkring, og giv gerne en kommentar hvis der er noget du vil vide, købe eller bestille.

Med venlig hilsen
Vibeke Schou